backen.jpg
0.9°C

öPPETTIDER

 

 

 

Stängt för säsongen

mars 20th, 2020 | Posted by Camilla Isaksson in Okategoriserade

Hej!

Det skrivs otroligt mycket om Corona överallt idag, och även vi i Nolbybacken har lite info som vi behöver dela med oss av.

Då svenska skidförbundet beslutat att avsluta tävlingssäsongen i förväg, innebär det vi missar möjligheten att arrangera vårens viktiga tävlingar på hemmaplan. En enda tävlingsdag kan innebära tiotusentals kronor i vinst och för vår lilla klubb, så detta blir såklart väldigt kännbart. I dagsläget kommer vi att få ekonomin att gå ihop i slutet på säsongen, men det krävs att vi vidtar några åtgärder.

* Vi kommer endast att hålla öppet under helgerna resten av säsongen, och det är möjligt tack vare alla fantastiska föräldrar i Nolbyalpina som ställer upp och arbetar ideellt i backen.

* Vi kommer endast att hålla backen öppen om det kommer folk och besöker oss. Det vill säga, lite besökare denna helg, innebär att vi håller stängt kommande helger. Vi håller oss ständigt uppdaterade på Folkhälsomyndighetens råd och vi kommer självklart att stänga backen om det går så långt att även utomhusaktiviteter bör undvikas.

* Kafé Slalom flyttar ut på altanen där vi serverar grillade hamburgare mm.

* Eftersom att påskens traditionsenliga tävlingar är inställda, har vi har en tanke om en härlig familjefest i backen till påsk, men vi avvaktar något med planeringen då det är omöjligt att veta hur läget ser ut då.

**************************************************
Självklart gäller samma ”regler” hos oss som i övriga Sverige just nu:
- Stanna hemma om du eller någon i din familj visar symptom på snuva, förkylning, hosta eller lätt feber.
- Tvätta händerna och nys/hosta i armvecket.

Om vi all respekterar varandra och följer reglerna ovan samt håller avståndet, hoppas vi att vi alla kan fortsätta umgås utomhus under våren. Frisk luft och fysisk aktivitet mår vi alla bra av!

**************************************************

Vi ses i Nolbybacken till helgen!
Varm välkomna önskar Nolbyalpina

För er som vill stötta vår fina slalombacke men inte har möjlighet att besöka oss får gärna swisha ett stödbidrag på nummer 123 396 91 51

 

21BB64CF-29FC-411E-92BF-4104D8CD9149

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>