backen.jpg
10.7°C

öPPETTIDER

 

 

 

Stängt för säsongen

Internationell FIS Slalomtävling söndag 21 januari – Nolbybacken stängd för allmän åkning

januari 17th, 2018 | Posted by helena.wenzel in Okategoriserade

Nolbybacken ägs och drivs av Nolby Alpina SK som är en ideell slalomklubb. En del av vår verksamhet är träning och tävling och på söndag den 21 januari arrangerar Nolby Alpina en internationell FIS Slalom i Nolbybacken. För att erbjuda så goda tävlingsförhållanden som möjligt för de ca 200 startande internationella tävlingsåkarna så upplåts hela Nolbybacken. Det innebär att Nolbybacken den dagen håller stängt för allmän åkning inklusive Vasa Jib Park och lilla backen.

Välkommen till Nolbybacken och heja på de tävlande och ta en fika eller wok. Måndag 22 januari kl 18-21 är Nolbybacken öppen som vanligt igen.

Läs gärna mer om föreningens idrottsliga verksamhet på nolbyalpina.se där vi bl.a. informerar om våra olika träningsgrupper. På Nolby Alpinas Facebook berättar vi om våra duktiga aktivas framgångar.
 
Välkommen till snösäkra Nolbybacken!
100-20130120-IMG_7703-1440px

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>