backen.jpg
12.1°C

öPPETTIDER

 

lördag och söndag stängt
måndag till fredag  stängt

LVC-kval och Mittcuptävling i Nolbybacken

februari 11th, 2014 | Posted by helena.wenzel in Okategoriserade

Under helgen 14-16 februari kommer LVC-kval i storslalom och Super-G för åldrarna 11-14 år samt Mittcupen för 9-10 år att hållas i Nolbybacken. Det innebär att en del av backen kommer att vara upplåten till tävlingarna.

Vasa Jib Park, den stora nerfarten mitt fram och lilla backen är fortfarande öppna och tillgängliga som vanligt. Liften är öppen till liftstolpe nummer fem, dvs där man kliver av om man vill åka i Vasa Jibpark. Våra tävlande kommer att åka från toppen, längs den högra sidan och ner för vattentornsbranten.

Välkommen att åka i Nolbybacken eller kom gärna och titta när ungdomarna tävlar!

Nolbybacken drivs av Nolby Alpina som är en ideell slalomklubb. Är du intresserad av att läsa mer om vår idrottsliga del är du välkommen att besöka nolbyalpina.se där vi har all formell information om klubben, träningar och tävlingar eller Nolby Alpina på Facebook där vi löpande hjälps åt att publicera nyheter och bilder från de olika träningsgrupperna.

100-20130120-IMG_7703-1440px
Foto: Peter Axelsson

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>