backen.jpg
7.4°C

öPPETTIDER

 

tisdag till torsdag 18 – 21
lördag och söndag 10 – 16

Nolbybacken öppnar – på lördag kl 11.00!!

december 7th, 2012 | Posted by Peter Axelsson in Okategoriserade

Nolbybacken öppnar äntligen – Först i Sundsvall, först i Medelpad

Du vet väl vad du ska göra på lördag klockan 11.00? Då öppnar äntligen Nolbybacken för säsongen. Med tanke på fjolårets sena start för regionens alla backar har vår ambition varit att starta så tidigt det bara går och det har inneburit många och långa nattpass för att skjuta snö och schakta snö och allt annat som måste vara fixat innan öppningen. Vi närde ett hopp om att hinna redan förra helgen men vi hann inte med oss. Den stora mängden snö var bland annat en parameter, och den är fortfarande en utmaning – att hinna schakta ut allt i backarna :)

Vi har den lilla backen öppen med knapplift som alla kan åka i, och i anslutning till den en liten park med lite utrustning och några hopp. Vi arbetar just nu med att schakta ut snö i stora backen för att kunna ha en nerfart från femmans liftstolpe öppen redan på lördag för de som vill ha lite tuffare åkning.
Följ utvecklingen – gilla oss på Nolbybackens Facebook.

Ni är så många som hejat på under veckan! Tack! Det är ER vi jobbar för <3

Öppettider kommande dagar

Backen öppnar på lördag klockan 11.00 och vi har öppet till 15.00. Samma tider gäller på söndag.

Vi kommer också att ha kvällsöppet på onsdag 18.00 till 21.00.

För fortsatta öppettider – kika in här på nolbybacken.nu eller på Nolbybackens Facebook.

Erbjudanden

Vi har specialpriser på SkiPass under helgen: 100 kr för vuxna, 80 kr för ungdom, och som vanligt åker barn 0-7 gratis om dom har hjälm på huvudet. Köper du ett säsongskort bjuder vi på SkiPass-kortet, till ett värde av 50 kronor. Vi har fått helt nytryckta kort som håller samma stil och klass på utseende som all övrig kommunikation i backen. Det här är ett kort som gärna tas fram och visas för vänner och bekanta, eller som med fördel bärs i en genomskinlig ficka med bilden utåt ;) Så att vi alla visar vilken backe som är vår favorit.

SkiPass - Nolbybacken

Nya SkiPass med vår profilbild – visa vilken backe du tycker är bäst i Sundsvall.

Vi kommer att ha erbjudanden i Kafét under helgen. Till exempel en snabb varm korv med kaffe, choklad, te eller festis för en tjuga.Vi säljer ju såklart Vasa Bryggeriers drickor också för den som vill fira att det är premiärhelg med en Cuba Cola eller en klassisk Trocadero!

Kokt korv + dryck 20 kr

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>