speedskier.jpg
Webbkamera Skipass Nolby Alpina

ÖPPETTIDER

Stängt för säsongen

Sponsorer

Vill du verka för ett friskare och rörligare samhälle och värna om utveckligen för regionens barn och ungdomar?
Som sponsor syns du i anläggningen under hela säsongen. Vi har planerade aktiviteter där vi gärna ser dig som medarrangör i allt från vår populära familjedag till tävlingar. Vi skräddarsyr även upplevelser i backen med skidåkning och god mat och dessutom innehåller flera av sponsorpaketen liftkort som anställda med familjer kan ta del av.

Som sponsor syns du i anläggningen under hela säsongen. Vi har planerade aktiviteter där vi gärna ser dig som medarrangör i allt från öppet hus till tävlingar. Vi skräddarsyr även upplevelser i backen med skidåkning och god mat och dessutom innehåller flera av sponsorpaketen liftkort som anställda med familjer kan ta del av.

Sponsorpaket
För att underlätta förståelsen för sponsorer och medlemmar i Nolby Alpina, och för att förtydliga vad vi kan erbjuda i Nolbybacken har vi utvecklat några olika sponsorpaket med olika innehåll. Alla innebär ett stöd till klubbens verksamhet och arbetet med att utveckla Nolbybacken för alla våra skidåkande ungdomar och vi är tacksamma för alla sponsorer som vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

/Ordförande Camilla Gardeland Isaksson, 0725484468, marknad@nolbyalpina.se

Läs mer  För dig som företagare

Njut av äventyrliga och snösäkra Nolbybacken!
Boka vårt aktivitetspaket för företag och få en heldagsupplevelse i Nolbybacken. SkiPassen är laddade när ni anländer. I skidshopen kan ni hyra utrustning både till barn och vuxna till ett förmånligt pris. Alla ska kunna följa med och ha en härlig upplevelse i Nolbybacken!

Läs mer om Företagsevent